Finale Groenste straat van Overijssel

Vandaag was het zover: de finale van de Groenste straat van Overijssel. Onze project was samen met Fantasia Plaza en Hoek Oude Haaksbergerweg/Mulderskamp genomineerd in de categorie kindvriendelijkheid.

Om 15.20 uur is er begonnen met het presenteren van de ideeën en voorstellen aan het publiek. Het presenteren bestond uit een pitch van 1 minuut. Wij hadden een mooi filmpje gemaakt. Deze kun je hier nog een bekijken.

Na de presentaties was de publieksjury aan zet. Hierbij kreeg je zelf de kans je idee/voorstel aan de andere deelnemers te te lichten en kon een afvaardiging van je eigen team bij de andere deelnemers kijken en vragen stellen. Dit gebeurde in 8 rondes van elk 3 minuten. Hierna moesten we zelf van iedere categorie een top 3 maken.

Na een welverdiende pauze begon om 17.00 uur de prijsuitreiking. De deskundige jury én de publieksjury koos in de categorie kindvriendelijkheid: Hoek Oude Haaksbergerweg/Mulderskamp in Goor, in de categorie biodiversiteit: Westerhof in Dalfsen en in de categorie klimaatbestendigheid + de bonus: Stationsstraat in Raalte als grote winnaars van de Groenste straat van Overijssel.
Allen van harte proficiat namens team Vogelslag.

Deze geslaagde dag vond plaats in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug te Nijverdal.

2 thoughts on “Finale Groenste straat van Overijssel”

  1. Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen maanden waarin we met de werkgroep “De Groenste Straat van Overijssel” creatief bezig zijn geweest om alle ideeën die we hebben voor onze buurt, vorm te geven! Lesley, Jeanette, Ben, Annemieke en Nanno , ook al hebben we niet de hoofdprijs gewonnen…….DEVENTER – DE GROENSTE STRAAT – WE GAAN ER VOOR!!
    Durk, jij heel hartelijk bedankt voor het maken van de mooie video pitch en foto bijlagen. Dat was vakwerk!

    Beantwoorden

Leave a Comment